Rechtsgebieden

ImageImage
Familie en gezinsleven

Familie en gezinsleven

Wilt u scheiden, krijgt u niet de gewenste omgang met uw kind? U kunt bij ons terecht voor iedere zaak op het gebied van personen- en familierecht. Emoties spelen in deze zaken vaak een grote rol en een aanpak met oog voor de-escalatie vinden wij belangrijk, zeker als er kinderen betrokken zijn.

Lees meer
Image

Jeugd en recht

Raad en daad voor als het gaat over iedereen jonger dan 18. Wil de Raad voor de Kinderbescherming uw kinderen onder toezicht stellen of zelfs uit huis plaatsen, dan kunnen onze jeugdrechtadvocaten u bijstaan. Ook in overige juridische kwesties waar minderjarigen bij betrokken zijn kunnen wij u adviseren.

Lees meer
Wonen

Wonen

Wordt u door uw huurbaas uw woning uitgezet? Doet hij niets aan de lekkage? Wij kijken in iedere mogelijke situatie met u mee.

Lees meer
Uitkering en toeslagen

Uitkeringen en toeslagen

Moet uw uitkering ineens worden terugbetaald of is deze afgewezen? Ook hier kunnen we u in bijstaan.

Lees meer
Werk en ontslag

Werk en ontslag

Problemen op uw werk? We weten er veel van af.

Lees meer
Srafrecht

Strafrecht

Wordt u verhoord als verdachte, bent u gedagvaard voor de (politie)rechter, heeft u een strafbeschikking van het OM ontvangen? Wij staan u bij met raad en daad.

Lees meer
Contracten en onrechtmatige daad

Contracten en onrechtmatige daad

Contract afgesloten maar toch ervan afzien? Wilt u schade vergoed zien van een voetbal die door uw ruit is geschoten? Wij kijken met u of dat kan.

Lees meer
Vreemdelingen

Vreemdelingen, vluchtelingen en asiel

Staat het verlengen van uw verblijfsvergunning ter discussie? Een gespecialiseerde advocaat staat u bij in uw proces.

Lees meer
non-profit, MKK en kleine zelfstandigen

Non-profit, MKB en kleine zelfstandigen

Advies nodig voor een samenwerking als ondernemer? Als kantoor in de non-profitsector weten we waar we het over hebben.

Lees meer
Inloopspreekuur

Iedere vrijdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur

Loopt u liever eerst een keer naar binnen? Iedere vrijdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur is het spreekuur op de vestiging Noord, Crooswijksesingel 34 in Rotterdam. Zonder afspraak toegankelijk voor iedereen die problemen heeft met onder andere uitkering, verblijf, werkgever, huisbaas, consumentenrecht en strafrecht.

In een kort, gratis adviesgesprek (maximaal 10-15 minuten) beantwoorden wij uw vragen, maken een aparte vervolgafspraak of verwijzen je door naar de juiste instantie.

Contactpagina